Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Schibsteds The You Way går globalt

Publicerad: 1 februari 2016, 14:45

Pernille Teisbaek blir Fashion Director hos The You Way.

Foto: Press

Nu lanseras Schibsteds livsstilssajt The You Way på engelska. Som ett led i satsningen ökas redaktionen med den danska modeprofilen Pernille Teisbaek.


Ämnen i artikeln:

SchibstedSchibsted Publishing

The You Way startades upp i mars 2014 av Schibsted Publishing. Nu ska sajten gå över gränserna.

Arbetet med den engelska versionen har pågått i drygt ett halvår.
– Det finns ett väldigt stort intresse för skandinaviskt mode runt om i världen, något som vi på The You Way ser redan idag då vi har utländska läsare som hittar till oss. Så det här känns som ett fullt naturligt steg att ta, säger Stefan Axell, ansvarig utgivare för The You Way, i en kommentar.

Modeprofilen Pernille Teisbaek, tidigare redaktör hos bland andra danska ALT for Damerne och Eurowoman, blir en av de som får en tydligare profil på sajten. Hon har tidigare haft sin blogg ”Look de Pernille” hos The You Way, men avslutar nu denna för att istället gå in som Fashion Director både i Sverige och på den engelska sajten. Hon kommer tillsammans med ett team i Köpenhamn att stå för redaktionellt innehåll på engelska.

– Det är ett supernamn att ha med på den här satsningen, säger Stefan Axell.

Sedan tidigare driver bland annat Anine Bing och Sofi Fahrman sina bloggar hos The You Way. Beatrice Trodden och Rebecka Wållgren är redaktörer.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.