Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Schulman la ner inne/ute-listan i direktsändning

Publicerad: 22 mars 2013, 12:16

Alex Schulman slutar med inne/utelistan på Aftonbladet

Efter att ha ställts öga mot öga med skådespelaren Jacob Eklund, har Alex Schulman nu bestämt sig för att lägga ner sin inne/ute-lista på Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

Alex Schulman

Det var i förra fredagen som Jacob Eklund gästade Äntligen Morgon i Mix Megapol. Han skulle då intervjuas av Alex Schulman, som är gästprogramledare varje fredag,

Schulmann inledde intervjun med att överösa Jakob Eklund med beröm för hans olika skådespelarinsatser. Jakob Eklund svarade då att detta förvånade honom eftersom Schulman haft honom på Aftonbladets utelista ett stort antal gånger och bland annat skrivit att han är ”Sveriges sämsta skådis”.

I dagens Äntligen Morgon berättade Alex Schulman för Gry Forssell och Anders Timell att han drabbats av svår ångest och självförakt efter intervjun och att det alltid är lika drabbande när man förstår att de man skriver om är människor av kött och blod som blir sårade och ledsna.

I direktsändningen berättade han också att han efter intervjun med Jacob Eklund bestämt sin för att sluta med sina inne/ute-listor på Aftonbladet.

Här kan du höra klippet från Äntligen Morgon. 

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Alex Schulman

Dela artikeln: