Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Schulman Show läggs ner

Publicerad: 18 november 2013, 14:37

Alex Schulmans Schulman Show läggs ner efter denna säsong.

Långköraren Schulman Show på Aftonbladet TV, med Alex Schulman som programledare, läggs ned efter den den här säsongen. – Det är nionde säsongen och vi har gjort nästan 140 episoder, man lär sig allt mindre och det är inte samma grej längre, säger Alex Schulman till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Alex SchulmanAftonbladetSchulman Show

Alex Schulman har många järn i elden vid sidan av Schulman Show, och nu sjunger talkshowen på sista versen.

Programmet, som producerats av Hard Hat, har blivit en långkörare och är sannolikt det webb-tv-format som sänts längst. Schulman Show, som under en period även sändes på Kanal 5, är inne på nionde säsongen och det blir också den sista.

– Det är ett gemensamt beslut. Alex kände sig klar och vi känner att det är dags att förnya den här genren, talkshow-tv. Vi kommer att dra igång ett nytt format, men det är för tidigt att säga mer om det i det här läget, säger Magnus Zaar.

Sista avsnittet sänds vecka 51.

– Schulman Show har varit ett fantastiskt format där Alex verkligen utvecklat det långa formatet i online-tv, säger Magnus Zaar.  

Alex Schulman tycker att det är ganska naturligt att avsluta programmet efter fem års tid med nio säsonger.

– Det tar upp ganska mycket tid, och när man öppnar nya fönster så måste man stänga gamla, säger Alex Schulman, som har mycket annat att stå i.

Turnén med enmansföreställningen ”Älska mig” tar mycket tid, och nästa höst ska han ut på turné med en ny show, tillsammans med parhästen från podcasten, Sigge Eklund. Duon står även för humorinnehåll åt United Screens.  

– Vi ska börja planera showen i vår. Jag har faktiskt en lucka i januari fram till mars där det i princip är helt blankt i kalendern, säger Alex Schulman, som är stolt över Schulmans Shows genomslag:

– Vi har alltid varit lågbudget och kämpat på med en tvåmannaredaktion, jag är väldigt stolt över att programmet har blivit så stort.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.