Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Schulmans attack på Filip Hammar: "En djupt trasig person"

Publicerad: 16 juni 2015, 09:18

Filip Hammar och Calle Schulman har hamnat i luven på varandra.

Filip Hammar kritiserade Sofia Hellqvists välgörehetsprojekt, nu har hennes vän Calle Schulman fått nog: "Jag tappar varje uns av respekt för dig", skriver han på sin Facebook-sida.


Det har hettat till mellan medieprofilerna Filip Hammar och Calle Schulman. Allt började med en tweet av Hammar på prins Carl Philip och Sofia Hellqvists bröllopsdag.

"Fan vad man hoppas att allt går åt helvete för prinsessan Sofias vidriga överklass-charity.", skrev Filip Hammar på Twitter.

Detta har rört upp känslorna hos Sofia Hellqvists vän Calle Schulman. Hans bolag Hard Hat Media skänker 10 procent av intäkterna till Hellqvists välgörenhetsorganisation Project Playground.

"Den här åsikten vittnar om en djupt trasig person med lagrade mängder hat i kroppen. Filip tycker vad han vill om kungahuset såklart. Men när han alltså önskar att oskyldiga barn och ungdomar i kåkstäder i Sydafrika ska tappa sin samlingspunkt och därmed sin framtidstro då vill jag bara säga en sak till dig Filip Hammar", skriver Calle Schulman på sin Facebook-sida och fortsätter:

"Jag har förstått att du mår dåligt och att du gråter ofta. Du berättar ofta om det i dina program. Och jag tyckte nog synd om dig. För jag vet att du är rik och lever väldigt flott och köper skjortor för tre tusen men att det inte gör lycka åt varken dig eller någon annan. Men när du önskar olycka åt projektet jag älskar så mycket så tappar jag varenda uns av respekt för dig."

Mika Wallgren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.