Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

SEB köper Alex Schulman

Publicerad: 7 juni 2013, 10:54

Annonsen för SEB:s podcast i "A Perfect Guide"

”Alex och Sigges podcast” är en av Sveriges mest populära poddar. Nu knyter SEB till sig Alex Schulman i en podcastsatsning för att marknadsföra storbanken.


Ämnen i artikeln:

Alex SchulmanSEBAlex och Sigges podcast

Ni känner säkert till "Alex och Sigges podcast". Podcasten med Alex Schulman och Sigge Eklund är sedan ett drygt år tillbaka en av Sveriges mest populära poddar med över 200 000 lyssnare i veckan. Nu ger sig Alex Schulman in i nästa podcastprojekt – med SEB.

I senaste numret av A Perfect Guide återfinns en annons för "Podcasten med Alex och Martin". En podcast där Alex Schulman samtalar med Martin Gärtner, global chef för private banking på SEB. I det första avsnittet berättar de om storbankens erbjudande när det kommer till private banking.

En hint om varför medieprofilen valt att ingå i ett sidoprojekt med SEB kan man få i förra veckans avsnitt av "Alex och Sigges podcast". Här berättar medieprofilen om hur han tillsammans med hustrun Amanda Schulman står inför en kostsam renovering av parets gemensamma lada på Gotland.

– Jag har känt att jag ska göra det här. Det innebär att jag får spara pengar. Jag har spararblicken i allt jag gör och allt jag ser,  säger Alex Schulman i förra veckans avsnitt av  "Alex och Sigges podcast".

Han berättar också att han gör fler ”horjobb” och syftar på föreläsningarna runt om i landet – inte SEB-podden.

Fotnot: Sigge Eklunds pappa Klas Eklund är seniorekonom på SEB

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.