Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

SEB, Unibet och 3 i samarbete med Omni

Publicerad: 14 oktober 2013, 09:54

Omnis redaktion jobbar hårt inför premiären av tjänstens publika version

Omni testar nu tre olika annonskoncept tillsammans med SEB, Unibet och 3 inför den publika versionen av nyhetstjänsten.


Ämnen i artikeln:

SchibstedOmni

Inför att Schibsteds nyhetsförmedlings app Omni ska släppas publikt, presenterar nu företaget sina första stora sammarbetspartners. Det är banken SEB, spelbolaget Unibet och mobiloperatören 3 som ska testa tre olika annonskoncept i Omnis app.

Annonskoncepten är:
• Presentatörer av innehåll. SEB är presentatör av kategorin Ekonomi, Unibet presentatör av kategorin Sport och 3  presenterar nya kategorin Tech.
• Smarta widgets. Ämnesstyrd interaktion i anslutning till artiklar inom utvalda ämnen.
• Sponsrade artiklar. Artiklar som publiceras med Omnis plattform och format. Ger bland annat möjlighet till corporate storytelling.

– Vi är både stolta och glada över att ha dem ombord. De ger kraft och energi när Omni  påbörjar resan mot helt nya annonslösningar, säger Omnis försäljningschef Josefine Kvarnström. Vi har inspirerats mycket av trenden med native advertising. Vill vill jobba med innehåll från partners som verkligen ger läsarna ett mervärde och som är en integrerad del av Omni och drar nytta av våra tekniska lösningar.

Omni bygger nu upp en separat organisation för att bistå sina partners med relevant innehåll och tekniska lösningar.

– Det ska förstås hela tiden vara tydligt för läsarna vad som är partnerinnehåll och vad som är redaktionellt innehåll. Ambitionen är att våra partners närvaro upplevs som ett mervärde för läsarna. Precis som annonsörer i ett modemagasin är en viktig del av upplevelsen hoppas vi att de ska kunna vara det i Omni, säger Markus Gustafsson, grundare och chefredaktör.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

SchibstedOmni

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.