Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Settman: Inte jag som smittade Kalla

Publicerad: 17 januari 2008, 14:57

Petter Settman kysste Charlotte Kalla på Idrottsgalan. – Åh shit, hoppas jag inte blir sjuk, sa skidstjärnan. Men det var precis vad hon blev – Kalla har åkt på en bakterieinfektion. – Det kan inte ha varit jag som smittat henne, säger Settman till Resume.se.


Kyssen som Settman gav Kalla under Idrottsgalan. Foto: SVT.

Peter Settmans tv-kupp under Idrottsgalan i måndags fick publiken i Globen och tv-tittarna att häpna. Settman avslutade en Ronny & Ragge-sketch med att pussa Charlotte Kalla på munnen.

– Fösta reaktionen var ”åh, shit, hoppas jag inte blir sjuk”, sa Kalla till Aftonbladet efter galan.

Men så i dag kom beskedet: Charlotte Kalla är sjuk. Hon har drabbats av en bakterieinfektion och tvingas ställa in världscupturnén i Kanada.

Kalla började med antibiotika i tisdags och säger till TT att hon hade feberkänslor redan under förra veckan.

– I söndags blev jag sämre, täppt i näsan, men Idrottsgalan gjorde nog varken från eller till, säger Charlotte Kalla till TT.

Peter Settman blir överraskad när Resume.se når honom för en kommentar.

– Är det sant?

Ja, hon är sjuk. Hon började äta penicillin i går.

– Ja, men då är det inte jag som har smittat henne. Så mycket kan jag. Det krävs tre dagar för att en bakterie ska smitta. Jag lutar mig åt läkekonsten i det här fallet, säger Settman som beklagar att Kalla är sjuk och tvingas avstå från tävlingar.

Ångrar du att du kysste henne?
– Av princip ångrar jag inga kyssar.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.