Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Settman planerar comeback med Fredrik Granberg

Publicerad: 25 oktober 2013, 06:33

Peter Settman långt gångna planer på att göra en ny komediserie med Fredde Granberg. Det framgår i en intervju med DI Weekend. Duon gjorde sig känd som Ronny & Ragge i början av 1990-talet och hade stora framgångar med serien Byhåla.


Ämnen i artikeln:

BalubaNicePeter Settman

Påhittade duon Ronny & Ragge blev inte bara rikskändisar i och med  serien Byhåla, utan gav även ut singeln Brylcreme, stålkam och  gällivarehang samt albumet Let´s Pök.

Mycket vatten har runnit under  broarna och Peter Settman har hunnit med att bli ekonomiskt oberoende  efter att första ha sålt Baluba och sedan fått en ägarandel i Nice och  även sålt delar av denna.

Peter Settman och Fredrik "Fredde" Granberg har inte  arbetat tillsammans sedan mitten av 1990-talet, men nu kan det bli  ändring på det, enligt DI Weeekend.

Peter Settman berättar för DI Weekend att det är nära att han och Fredrik  Granberg ska arbeta ihop igen.

– Vi funderar på att göra en komediserie, säger Peter Settman till DI Weekend.

På frågan hur säkra planerna egentligen är blir svaret.
–  Jag vet i min kropp att det kommer att bli av. Det är inte bara så att  vi sitter och snackar med ett glas öl i handen. Det har jag lärt mig om  mig själv, att går jag i gång på något så blir det av. Det är  genomförandet som räknas, snacka det kan alla, säger Peter Settman.

Han berättar att han och Fredde Granberg har umgåtts till och från efter Ronny & Ragge-tiden.

–  Det har varit långa perioder när vi inte haft kontakt. Vi levde så  jäkla nära varandra under en period. Vi gjorde allt ihop, utom sex….Vi  behövde en paus, säger Peter Settman till DI Weekend.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

BalubaNicePeter Settman

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News