Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Sexigt” mugshot exploderade på nätet

Publicerad: 22 juni 2014, 21:32

Jeremy Meeks mugshot har gillats över 70 000 gånger – för att han anses snygg.

Häktade Jeremy Meeks kallas för den sexigaste skurken någonsin efter bilden som postades på Kaliforniapolisens Facebooksida. Aller-chefen Per Ingdallämnar sin post efter Se og Hør-skandalen och Filip & Fredrik producerar humor för SVT. Det är några av nyheterna i Helgsvepet.


Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

”Sexigt” mugshot en Facebook-succé
Kaliforniapolisens bild av häktade Jeremy Meeks har exploderat på Facebook med över 70 000 gilla-markeringar och runt 9 000 delningar, skriver Mashable. Under hashtaggen #freejeremy planeras en insamling för att få ihop till borgen på 900 000 dollar – för att han anses vara så het. I intervjuer med anldning av den uppmärksammade bilden säger Meeks att han inte är någon gangster.

Aller-chef avgår efter skandal
Per Ingdal, utgivningsdirektör på danska Aller Media, avgår efter den senaste tidens debatt om Se og Hør, och arbetsmetoder som tidningen ska ha använt sig av, skriver TT.

Filip & Humor gör humor för SVT
Produktionsbolaget Mexiko, där Filip & Fredrik jobbar, ligger bakom SVT:s nya humorsatsning ”Brevfilmen” där Hannah Widell blir programledare och där bland annat Nour El Refai och Sissela Kyle medverkar, skriver Aftonbladet. Programmet ska vara inspirerat av det klassiska SVT-barnprogrammet Bullen.   

TV4-profiler på väg bort?
Tunga TV4-profiler som fotbollsexperten Hasse Backe, programledaren och reportern Patrick Ekwall, samt hockeyexperten Niklas Wikegård kan komma att lämna kanalen, skriver Sport-Expressen. Samtliga har utgående kontrakt och deras framtid på TV4 är oviss. Backe pekas ut som en möjlig värvning av Kanal 5.

Spotify sponsrar unga kodare  
Spotify går in som huvudsponsor för för den nybildade föreningen Kodcentrum som har som mål att fram till år 2020 utbilda 100 000 barn i programmering, skriver SvD Näringsliv.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.