Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

SF Bio gör Sveriges största filmquiz

Publicerad: 7 oktober 2016, 06:59

SF Bio och Postkodlotteriet inleder ett samarbete och har skapat ett nytt koncept som ger tävlingssugna svenskar chans att sätta sina filmkunskaper på prov och vinna pengar i samband med programmet ”En ska bort” på TV4.


Konceptet ”BioYra” där navet är en kampanjsajt och ett film- och biotematiserat quiz i appen som hör till tv-programmet "En ska bort".

Konceptet och kampanjsajten kommer marknadsföras i SF Bios och Postkodlotteriets kanaler under hela säsongen med extra fokus inför specialronderna som sker lördag 29 oktober och den 3 december samt vid två ronder våren 2017.

Samarbetet mellan SF Bio och Postkodlotteriet är det senaste exemplet på biografkedjans fokus på att integrera varumärken med den dynamiska bioupplevelsen. Redan pågående partnerskap är bland annat Ben & Jerry´s som är partner till IMAX upplevelsen hos SF Bio och LEGO som är partner till Knattebiokonceptet och de familjestyrda aktiviteterna på landets biografer.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.