Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Siba är en väldigt uppskattad kund”

Publicerad: 17 januari 2012, 09:49

Magnus Valentin, vd på Valentin & Byhr.

Foto: Rob Vanstone.

Rykten om Sibas nedläggning till trots, har flera av dess samarbetspartners inte givits några negativa signaler. – Jag har inte fått några indikationer på någon kris, säger Valentin & Byhrs vd Magnus Valentin till Resume.se.


Efter gårdagens artikel i Expressen spreds uppgifter att Siba drabbats av stora ekonomiska problem.  Siba har ett samarbete med kommunikationsbyrån Valentin & Byhr, som ansvarade för elektronikkedjans omtalade tv-kampanj under julen.

Byråns VD Magnus Valentin har dock inget hört om att Siba skulle vara nedläggningshotat.

– Vi har inte fått några signaler alls från Siba. Fabian Bengtsson ringde mig imorse och vi talade kort. Men vi uppfattar situationen som en analys gjord av en journalist. Jag har inte fått några indikationer på en kris.

Han säger sig inte vara orolig över ett framtida samarbete.

– Nej, absolut inte. Siba är en väldigt uppskattad kund hos oss, kanske inte den storleksmässigt största, men definitivt rolig att arbeta med. Vi kommer absolut samarbeta med dem i framtiden.

Amanda Koutra, VD på mediebyrån Carat som arbetar med Siba, har heller inte sett några negativa tecken från Siba. – Jag har inte hört någonting om detta, men i dagsläget är jag inte alls orolig.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.