Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

SJ trötta på ”tjatet”

Publicerad: 29 december 2011, 07:50

Ur Rapport.

Foto: SVT.

SJ kritiseras för att brista i informationen efter stormen Dagmar – då många tåg kraftigt försenats eller ställts in. Nu slår man ifrån sig kritiken. – Varenda gång så är det ett väldigt tjatande om informationen, säger Sven-Ingvar Håkansson, pressinformatör på SJ, till SVT:s Rapport.


I gårdagens sändning berättade Rapport om den kritik som riktats mot SJ efter stormen Dagmar. Framför allt för att brista när det gäller informationen tillresenärerna. På SJ slår man ifrån sig kritiken och tycker att frågan diskuterats tillräckligt.

– Vi tycker att nu har vi liksom ventilerat det här både ut- och invändigt och det har varit så mycket snack om detta med Dagmar, säger Sven-Ingvar Håkansson i inslaget.

Man verkar även tycka att kritiken är orättvis.

– Alltid, varenda gång så är det ett väldigt tjatande om informationen. Även i fall där vi vet att vi informerat men att vi kommit med tråkig information.

Christian Ström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.