Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Självklart är jag besviken”

Publicerad: 25 mars 2014, 10:50

Carina Löfkvist.

Foto: Aller.

Nu kommenterar Carina Löfkvist det faktum att hon tvingas lämna tjänsten som chefredaktör för Aller-ägda Se & Hör. – Självklart är jag besviken, säger hon.


Ämnen i artikeln:

Bo LiljebergHänt ExtraAller MediaSe & Hör

Resumé skrev tidigare i dag, tisdag, om omorganisationen på Aller Media där Hänt Extras chefredaktör Bo Liljeberg blir chef även för Se & Hör, Hänt Bild och TV-guiden.

Därmed tvingas Carina Löfkvist lämna posten som chefredaktör för Se & Hör.

Ser du det själv som en petning?
–  Självklart är jag besviken över att inte få följa med in i den spännande kändisframtiden men ser inte detta som en petning. Under min tid som chefredaktör har både Se & Hör och Tv-guiden gjort all time high. Dessutom har jag lanserat vårt oneshot Se & Hör Brott som är en ekonomisk succé.

– I och med den stora omorganisationen av kändissegmentet blev det helt enkelt en chefredaktör för mycket och nu råkade det bli jag. Affärsmässigt inför framtiden är det helt rätt att samordna kändismaterialet såväl i print som digitalt.

Vad ska du göra nu i stället?

– Jag har haft en fantastisk tid på Aller Media men när det gäller mina framtidsplaner har jag inte tagit något konkret beslut i nuläget. Känner att jag måste landa lite men framför allt ska jag först göra en bra överlämning till Bo Liljeberg och sedan ska jag yoga.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.