Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Ska jobba med några av branschens absolut vassaste”

Publicerad: 8 augusti 2012, 09:03

Elin af Klintberg.

(UPPDATERAD) Plaza Magazines chefredaktör och ansvarige utgivare Elin af Klintberg lämnar tidningen. Hon har klart med nytt, ännu hemligt, jobb. – Jag har aldrig känt mig mer entusiastisk inför ett nytt jobb än vad jag gör just nu, säger hon till Resumé.


Ämnen i artikeln:

Elin af KlintbergPlaza Magazine

Elin af Klintberg lämnar sin tjänst efter sju år, uppger Dagensmedia.se. Hon har klart med nytt jobb, men det är ännu hemligt.

–  Jag kan inte säga så mycket mer än att det kommer att gå ut en  pressrelease i slutet av nästa vecka där det står vad jag kommer att  göra.

Men det handlar om att dra igång något tillsammans med  några av branschens absolut vassaste. Jag har aldrig känt mig mer  entusiastisk inför ett nytt jobb än vad jag gör just nu, säger hon till Resumé och fortsätter:

– Men  självklart kommer jag sakna tidningen och förlaget. Men vi skiljs åt  utan några som helst konflikter, och jag hoppas att de hittar en bra  ersättare till mig. Vi sitter mitt i den processen nu, och har många  spännande namn på tapeten.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.