Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Ska köpa bolag åt Schibsted

Publicerad: 16 december 2013, 12:24

Pontus Ogebjer.

Foto: Resumé.

Aftonbladets marknads- och försäljningsdirektör, Pontus Ogebjer, får en ny roll inom Schibsted. Han blir Investment Manager på Schibsted Tillväxtmedier, som bytt namn till Growth. Uppdraget är att skapa tillväxt genom förvärv.


Ämnen i artikeln:

Schibsted

– Tillsättningen av Pontus Ogebjer som Investment Manager markerar en ny stärkt relation mellan våra publicistiska verksamheter och Schibsted Growth som jag ser fram emot med spänning, säger Mats Eriksson, vd för Schibsted Growth, i ett pressmeddelande.

Som Investment Manager uppges Ogebjer ha ett fortsatt ansvar för strategiska partnerskap inom Schibsteds affärsområde Publishing.

– I den nya rollen hoppas jag kunna utnyttja mina samlade erfarenheter från 15 år på Aftonbladet. Vi ser en stark utveckling av nya verksamheter på mediemarknaden, och det ska bli spännande att titta på dem ur såväl ett publicistiskt perspektiv som ett tillväxtperspektiv, säger Pontus Ogebjer i pressmeddelandet.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Schibsted

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.