Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Skandia och Expressen förlänger samarbetet

Publicerad: 6 december 2013, 10:32

Niklas Svensson leder Bar och Politik

Expressens samarbete med Skandia kring debattprogrammet Bar och Politik fortsätter under valåret 2014.


Ämnen i artikeln:

SkandiaNiklas Svensson

Nästa år blir Expressens direktsända kvällsmagasin Bar & Politik ett debattprogram där de mest centrala politiska frågorna diskuteras av ledande företrädare för samtliga riksdagspartier.

Programmet kommer att fokusera på arbetsmarknaden i stort, och skola, utbildning och plånboksfrågorna. Frågor som kan avgöra valet.

– Vi har haft en fantastiskt bra höstsäsong med många spännande diskussioner och gäster. Vi ser verkligen fram att ta programserien ett steg till under det kommande valåret, säger Elsa Falk, programchef på Expressen TV i ett pressmeddelande.  

Precis som under hösten kommer programmet att sändas inför publik från hotell Clarion Sign vid Norra Bantorget i Stockholm. Programledare är som tidigare Niklas Svensson. Bar & Politik sänds under vårsäsongen på torsdagar, en gång i månaden, mellan januari och maj. I slutet av våren görs även ett gästspel i Göteborg. Allt i samarbete med Skandia.

– Skandia vill bidra till mer debatt kring framtidens samhällsutmaningar. Vi ser att det fortsatta samarbetet med Expressen vidgar framtidsdebatten och når nya grupper, kommenterar Patrik Hesselius, chef för  public affairs på Skandia.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

SkandiaNiklas Svensson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.