Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag28.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Media

Skånskan och Sydsvenskan avslutar sitt säljsamarbete

Publicerad: 16 Mars 2015, 11:36

I sex år har Sydsvenska Dagbladet/HD och Skånska Dagbladet haft ett säljsamarbete kring ett antal bilagor. Enligt ett pressmeddelande avslutas nu samarbetet. Delvis på grund av att Skånska Dagbladet varit missnöjda med avtalet.


Ämnen i artikeln:

SydsvenskanSkånska Dagbladet

Samarbetet har innefattat ett antal olika bilagor som distribuerats med Skånska Dagbladet på framför allt söndagar.

Efter ett gemensamt beslut mellan Sydsvenskan/HD och Skånska Dagbladet avslutas säljsamarbetet kring söndagsbilagorna Hemma (bostadsannonser) och annonsbilagan med eftertext efter mars månad. Med det avbrutna samarbetet hoppas Skånska Dagbladet att den egna säljkåren ska ha en relation till annonsköparna "mer efter egna förutsättningar"

"Denna typ av samarbeten måste kännas fruktsamma för båda parter och eftersom ingen av oss såg en utvecklingsmöjlighet av affären och Skånska Dagbladet inte var nöjd med hur avtalet såg ut blev vi överens om att avsluta samarbetet istället", skriver Skånska Dagbladet i pressmeddelandet.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.