Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Skavlan kör podcast med sin sidekick

Publicerad: 24 september 2014, 14:14

Den populäre programledaren Fredrik Skavlan och hans sidekick Niklas Källner har inlett ett samarbete med podcast-företaget Acast. Varje avsnitt handlar om det kommande avsnittet av Skavlan.


Ämnen i artikeln:

AcastFredrik Skavlan

Premiären skedde i förra veckan och lyssnarna får en mix av "anekdoter och betraktelser" från mötet med gästerna och en inblick i duons liv.

- Den här podcasten innehåller samtal som har ägt rum kvällen innan sändning i sex år, när jag och Niklas är de sista kvar på kontoret. Den enda skillnaden är att någon har satt upp en mikrofon, säger Fredrik Skavlan.

Acast har utvecklat en plattform för podcast-sändningar som gör att det även går att interagera med sändningen genom att koppla bilder och länkar till den.

- Vi känner oss riktigt taggade inför det här samarbetet och det känns extra kul att Fredrik och Niklas väljer att starta sin första podd hos oss, säger Sandra Molin, content director på Acast i en kommentar.

Podcasten körs i tolv avsnitt varje torsdag.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

AcastFredrik Skavlan

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.