Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Skellefteå-journalist tacklade Brynässpelare

Publicerad: 16 april 2012, 14:40

Jonas Fahlman, till höger, tacklar Brynäsbacken.

Foto: Gävle Nyhetsbyrå.

Här tacklas Brynäs-spelaren Niclas Andersén av Västerbottens Folkblads hockeyskribent Jonas Fahlman – mitt under en webb-tv-intervju för Gävle Nyhetsbyrå. – Han kom från blindside. Men tur att det finns på video så att det kan bli granskning på den. Vi får se om han blir avstängd, säger en upprörd Niclas Andersén till Gävle Nyhetsbyrå.


Jonas Fahlman, profilerad hockeyskribent för Skellefteås tidning Västerbottens Folkblad, kommer springande och tacklar Niclas Andersén när Brynäsbacken intervjuas av Gävle Nyhetsbyrå efter fjärde finalmatchen i Läkerol Arena i går.

Niclas Andersén blir märkbart irriterad och en dag efteråt har han fortfarande inte släppt händelsen.

Själv skriver Jonas Fahlman i VF att: ”stå inte på rälsen när tåget kommer, som  mamma har lärt mig”, och att situationen inte gör honom till ett fall  för disciplinnämnden.
–  Jag tycker att Andersén filmade, skriver Fahlman.

När Resume.se når Jonas Fahlman vidhåller han att det var en olyckshändelse.

– Jag var stressad för att hinna med deadline eftersom det hade varit förlängning, därför sprang jag in till omklädningsrummen för att göra intervjuer. Men det såg ganska kul ut på klippet.

Han säger att han inte har några sympatier för klubben han bevakar – Brynäs finalmotståndare Skellefteå AIK. Därmed har konspirationsteoretiker inget att hämta i det här fallet, menar han.

Se attacken cirka 2.10 in i klippet. 

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.