Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Slaget mot Sportbladet: Expressen får ensamrätt på allsvenska klipp

Publicerad: 22 mars 2016, 14:36

Foto: Colourbox.

Expressen får exklusiv tillgång till att alla videoklipp från Allsvenskan av Bonnierkollegan CMore.


Ämnen i artikeln:

CMoreExpressenSportbladetSPORT-Expressen

Snart drar Allsvenskan igång och intresset är i vanlig ordning stort. Då presenterar Expressen nyheten att de från och med denna säsong blir enda nyhetssajt (vid sidan av TV4-ägda Fotbollskanalen) med exklusiv tillgång till samtliga klipp från ligan. Tidigare har konkurrenten Sportbladet också haft tillgång till materialet, men så blir det alltså inte nu.

– Fotbollsallsvenskan är den tyngsta och mest spännande av de svenska sporträttigheterna. Vi är förstås väldigt glada över att kunna publicera ett så omfattande tv-innehåll kring allsvenskan, säger Klas Granström, redaktionschef digitala medier på Expressen, i en kommentar.

Som Resumé tidigare har berättat fördjupas samarbetet mellan de båda Bonnierbolagen. Expressen och C More samsänder också tv-magasinet Fotbollsmåndag, som sänds varje måndag 21.30, med fotbollsprofilerna Jonas Dahlquist, Olof Lundh och Jens Fjellström.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.