Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Smördegsbråk i TV4/Obama i Samsungs fälla

Publicerad: 3 april 2014, 06:02

Ala Abasi till vänster. Till höger David Ortiz och Obama.

Barack Obama har gått i Samsungs selfie-fälla, det bråkas om smördeg i TV4, och Lasse Kronér leder bakprogram – för barn. Det är några av nyheterna i Morgonsvepet.


Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Smördegsbråket i TV4
Ett bråk utbröt efter finalen i Sveriges Mästerkock. Tvåan Ala Abasi sågar Amir Kheirmands insatser i finalen, bland annat för att han använde sig av en färdig ingrediens –  smördeg.
– I min och min familjs värld är jag mästerkocken. Punkt slut, säger Ala Abasi till Aftonbladet.

Kronér leder bakprogram – för barn
Trenden med mat- och bakprogram i tv fortsätter med oförminskad styrka. Nu blir Lasse Kronér programledare för ett bakprogram för barn – "Årets sockerbagare 2014”, i Barnkanalen.
Barnens kakor och bullar får poäng men SVT poängterar att ingen deltagare blir utslagen, skriver GP.

MittMedia: Vi kan bli bäst i världen”
Mittmedia har utsetts till Europas mest innovativa medieföretag av INMA.  Medievärlden skriver att Mittmedias redaktionella chef, AnnaKarin Lith, tror att koncernen har  goda chanser att bli bäst i världen.

Obama ”lurad” i Samsungs selfie-fälla
Adweek ställer sig frågan om Samsung har blivit ”selfie crazy”. Samsung låg ju bakom den berömda selfien med Hollywood-stjärnor på Oscarsgalan, och nu har elektronikjätten ”lurat” Barack Obama i en selfie-fälla. Samsungs varumärkesambassadör David Ortiz fick Obama att gå med på en selfie i samband med ett besök vid Vita Huset i tisdags. David Ortiz tog bilden med sin Samsung-mobil och Obama visste inte att han deltog i en marknadsföringskupp.

Netflix gör serie om knarkkung
Netflix gör en tv-serie om den ökende kokainkungen Pablo Escobar. Nye Robocop-regissören Jose Padihla ska göra tio avsnitt som får premiär om ett år. Brasilianaren Wagner Moura får rollen som Medellín-kartellens ledare på 1980-talet, enligt DI.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.