Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Smygpremiär för Nellys nya dramaserie

Publicerad: 29 maj 2017, 09:15

Foto: Faksimil

I mars annonserades att Perfect Day Media skulle producera en dramaserie för Nellys räkning. Idag har serien, "Filter", smygpremiär med ett specialavsnitt från castingen.


Ämnen i artikeln:

NellyPerfect DayContent

–  Om SATC hade producerats idag, så hade det troligen gjorts med en kommersiell aktör som avsändare av innehållet, berättade Hannah Widell, vd på Perfect Day Media, när serien offentliggjordes i mars.

I smygpremiären får tittarna följa det castingevenemang som i våras hölls för att hitta huvudrollsinnehavare till serien. Evenemanget lockade en mängd unga kvinnor med skådespelardrömmar till Scandic Anglais.

– Vi visste att intresset för att landa rollerna i serien var stort, men vi hade aldrig kunnat drömma att det skulle dyka upp så pass många som det faktiskt gjorde, säger Hannah Widell i ett pressmeddelande.

I avsnittet avslöjas inte vem som kammar hem rollen som "Nelly", det får tittarna vänta på till huvudpremiären den femte juni. I serien kommer även ansikten som Oscar Zia och Chloé Schuterman att synas. Regissör är Linnea Roxeheim, som tidigare producerat ungdomsserien "Portkod" för SVT.

– Vi ville hitta ett nytt sätt att skapa innehåll som vår målgrupp vill konsumera. Vi är väldigt förväntansfulla på mottagandet och ser fram emot en diskussion om hur vi ska utveckla formatet framöver, säger Anders Severin, kommersiellt ansvarig Nelly.com.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

NellyPerfect DayContent

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.