Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Söderberg ersätter Settman på Aftonbladet

Publicerad: 31 januari 2008, 12:38

Anna Settman, vd för Aftonbladet Nya Medier, får en ”branschbebis” med maken Peter Settman i april.Nu har Aftonbladet utsett hennes ersättare under föräldraledigheten: Konsulten Annika Söderberg.


Annika Söderberg.

Så här sa Anna Settman till Resume.se i höstas på frågan hur det ska bli att byta ut jobbet mot hemmaliv med barn.

Det känns fantastiskt. Men visst, jag har jobbat 14 år på Aftonbladet, så det kommer att kännas konstigt att gå ut genom dörren den sista dagen. Men det känns mest av allt fantastiskt.

Nu är det klart med Settmans vikarie.  Annika Söderberg går in som tillförordnad vd för Aftonbladet Nya Medier. Hon har i dag egen verksamhet som konsult på området affärs- och varumärkesstrategier, och hon har även ett förflutet som bland annat   produkt- och marknadsdirektör på Com Hem samt är vd på Scandinavia Online Passagen AB. I höstas var hon vd på Dacke – i två veckor. Sedan valde hon att avgå.

– När jag blev uppringd och tillfrågad om uppdraget kändes det klockrent, säger Söderberg om jobbet som tillförordnad vd på Aftonbladet Nya Medier.

Anna Settman har som mål att vara tillbaka ”någon gång efter sommaren 2009”.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.