Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Söderling: Jag blev utskälld av en SVT-anställd

Publicerad: 18 maj 2012, 08:42

Robin Söderling är upprörd på SVT.

Foto: Lotto.

Tennisstjärnan Robin Söderling attackerar SVT-sportens reporter Bernt Lagergren. – Blev utskälld av en SVT-anställd. Känns inte så seriöst att svära åt den man pratar med bara för att man inte får dom svaren man önskar, utbrister Söderling på Twitter. – Det är helt taget ur luften, fullkomlig lögn, jag har aldrig varit med om något liknande, säger Bernt Lagergren till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Robin SöderlingPer YngSVT

Häromdagen drog SVT-sportens rutinerade reporter Bernt Lagergren loss nyheten om att Robin Söderling, som lidit av körtelfeber, missar Franska Öppna, Wimbledon och OS. Uppgifterna bekräftades av såväl Tennisförbundet som Sveriges Olympiska Kommitté, SOK.

Bernt Lagergren rinde Robin Söderling för att få en kommentar. Söderling skriver på Twitter att han blev utskälld av Bernt Lagergren som även ska ha svurit åt honom.

–      Det är helt taget ur luften. Jag förstår ingenting. Det är fullkomlig lögn. Jag har jobbat på SVT-sporten i 25 år och har aldrig varit med om något liknande. Jag ville bara ge honom chansen att kommentera det faktum att han missar de här turneringarna. När han sa att han inte ville kommentera det sa jag: "Det var jävligt synd, det kunde ha varit bra för tittarna att få en kommentar om att du missar hela sommarsäsongen", men det var absolut ingen otrevlig ton.

SVT-sportems chef Per Yng:

–      Jag litar på reportern som drog fram nyheten. Om jag förstår det rätt har Robin tänkt att ha en presskonferens på måndag, så han var förmodligen sur över att det läckt ut i förväg. Jag ser det som att han var lack för det samtidigt som han var besviken över att han missar en stor del av säsongen.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Robin SöderlingPer YngSVT

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.