Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Sofismode.se ersätts med shoppingsajt i mobilen

Publicerad: 20 november 2013, 21:26

Sofi Fahrman.

Aftonbladet fimpar sofismode.se . Ersättaren är en shoppingsajt i mobilen – theyouway.com. Vad detta innebär för tidningen Sofis Mode i förlängningen återstår att se, men Sofi Fahrman fortsätter att ha en framträdande roll.


Ämnen i artikeln:

Anna KultAftonbladetSofis ModeSofi Fahrman

theyouway.com erbjuds besökarna ”inspirerande servicejournalistik, guider och modenyheter”, enligt ett pressmeddelande från Aftonbladet. Mobilsajten samarbetar med flera onlinebutiker, både svenska och internationella.

Den stora lanseringen sker i februari då sofismode.se helt ersätts av theyouway.se.

En rad bloggare knyts till satsningen –  profilen Sofi Fahrman uppges få en fortsatt central roll som ”guide till den internationella modevärlden”.

– Sättet att konsumera mode har förändrats i grunden sedan vi lanserade Sofis mode 2008. Publiken har flyttat online liksom en allt större del av shoppingen. Med theyouway.com möter vi modepublikens nya behov samtidigt som vi på ett spännande sätt utvecklar såväl vår redaktionella satsning som vår affär, säger Anna Kult, featurechef på Aftonbladet i ett pressmeddelande.

Aftonbladet meddelar att printmagasinet Sofis Mode kommer att fortsätta att ges ut varannan vecka.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.