Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Somnade – då missade Schulman Aftonbladets deadline

Publicerad: 30 mars 2012, 09:52

Alex Schulman.

Foto: Rebecca Martyn.

(UPPDPATERAD) Alex Schulmans topplista saknas i dagens Aftonbladet. Orsaken: Småbarnspappan råkade somna i går kväll när han skulle skriva den. – Jag skulle ta en tupplur igår kväll när Charlie hade somnat, för att återfå lite kraft, så jag stängde av ljudet på telefonen och somnade. Jag vaknade elva timmar senare, säger Alex Schulman till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Alex Schulman

Varje torsdagskväll brukar Alex Schulman skriva ihop sin lista till fredagens Nöjesbladet.

Men i dag har platsen på sidan ersatts med en annons.

Alex Schulman, trött småbarnsfar, somnade helt enkelt i hemmet och missade deadline – en skribents värsta mardröm.

Det berättar nöjeschefen Tobias W Lindner när Resume.se frågar honom varför listan saknas.

Till Resume.se säger Alex Schulman:
– Det har varit lite sjukstuga här hemma och Amanda är gravid och  jag försöker hjälpa henne så mycket jag kan, så jag får inte så mycket  sömn de här dagarna. Jag skulle ta en tupplur igår kväll när Charlie  hade somnat, för att återfå lite kraft, så jag stängde av ljudet på  telefonen och somnade. Jag vaknade elva timmar senare.

Det måste ha varit som i en mardröm?
– Den isande känslan i kroppen när jag vaknade och såg att jag  hade femton sms och 20 missade samtal! Det var fruktansvärt. Jag har  skrivit innelistan i fem år och har aldrig missat en lämning. Jag visste  att det skulle hända nån gång.

Vad får detta för konsekvenser förutom hålet i dagens tidning?
– Det måste du fråga min chef Tobbe Lindner. Om jag känner honom  rätt kommer han straffa mig hårt, tvinga mig göra ett insmickrande  personporträtt på Eric Saade eller så.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Alex Schulman

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.