Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Spoon växer i Göteborg

Publicerad: 11 februari 2014, 08:23

Spoons Göteborgsmedarbetare

Contentbyrån Spoons göteborgskontor flyttar till ny adress. Anledningen är en stadig tillväxt de senaste åren – främst inom digitala medier och film.


Ämnen i artikeln:

Spoon

– Vi har egentligen suttit alldeles för trångt ganska länge, säger Malin Bernhardsson, chef för Spoons Göteborgskontor. Så nu är vi glada att pusselbitarna för flytten äntligen har fallit på plats.

I veckan gick flyttlasset från Spoons lokaler vid Kungstorget, till det nya kontoret på Norra Allégatan, alldeles i närheten av Järntorget. Lokalerna är betydligt större, men kunderna kommer ändå att känna igen sig.

– Det har varit viktigt för oss att inte tappa bort känslan av värme och en välkomnande miljö. Så var det trots trängseln på Kungstorget och den känslan vill jag så klart att vi tar med oss till vår nya adress.

Det har också varit viktigt för företaget att göra en flytt med tydligt miljötänk. Gamla möbler har renoverats och anpassats till det nya kontoret, det som har gått att återanvända har fått följa med till Norra Allégatan.

– Vi har försökt minimera miljöbelastningen och återanvända mycket. Samtidigt har vi kompletterat med ny teknik, nya videoredigeringsrum och vi har ett stort samlingsrum med en altan på sjätte våningen. Perfekt för event framåt vårkanten, säger Malin Bernhardsson.

Spoon har funnits i Göteborg sedan 2012, då Tidningskompaniet blev en del av företaget.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Spoon

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.