Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Sportankare lämnar TV4 – förstärker Expressen

Publicerad: 12 april 2013, 07:19

Anna Jernberg Carlsson har slutat på TV4.

Foto: TV4 (Arkiv).

Sportankaret Anna Jernberg Carlson har sagt upp sig från TV4. Enligt vad Resumé erfar ska hon förstärka Expressens tv-satsning. – Efter 13 år på TV4 har jag bestämt mig för att börja frilansa och hoppas på många olika uppdragsgivare, mer än så vill jag inte kommentera, säger hon till Resumé.


Ämnen i artikeln:

ExpressenTV4

Anna Jernberg Carlson jobbade på Expressen på 1990-talet innan hon via travsändningar för OTW gick till TV4-sporten. Där har hon sedan dess varit ett välbekant ansikte i rutan under TV4:s sportsändningar.

Anna Jernberg Carlsson slutade på TV4 den 29 mars. Enligt källor till Resumé blir Expressen en av hennes nya uppdragsgivare. Där får hon en viktig roll i kvällstidningens tv-satsning.

– Vi kommenterar aldrig det som spekuleras om satsningar, nedläggningar,   rekryteringar eller uppsägningar – det florerar hela tiden rykten, så   det blir ohållbart att förhålla sig till annat än det som vi själva   kommunicerar, säger Expressens chefredaktör Thomas Mattsson.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

ExpressenTV4

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.