Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Sportbladet värvar Henrik Rydström

Publicerad: 25 februari 2014, 13:07

Henrik Rydström.

Foto: Pressbild.

Kalmar FF-spelaren Henrik Rydström lade skorna på hyllan vid årsskiftet. Han har skrivit krönikor och bloggat för DN och Expressen sedan flera år tillbaka. Sportbladet plockar nu in honom för att stärka bevakningen av Allsvenskan.


Ämnen i artikeln:

Håkan AndreassonSportbladet

– Han är väldigt, väldigt duktig och ger bra perspektiv i och med att  han själv har varit elitspelare. Sedan har han en väldigt bra penna  också, säger Håkan Andreasson, chef över Sportbladet.

Henrik Rydström slutade spela för Kalmar FF den här säsongen

Håkan Andreasson räknar kallt med att tillskottet ska stärka vad han ser som en redan väl fungerande allsvensk bevakning.

–  Han kommer att ta lite från sitt eget geografiska område och också ge  lite inblick i hur det går till bakom kulisserna, säger Håkan  Andreasson.

Hur ser du på att ni plockar honom från DN och inte minst er konkurrent Expressen?
– Vi har alltid sett honom som en duktig konkurrent, säger Håkan Andreasson.

Hur lyckades ni få över honom egentligen?
–  Jag tror att det i grund och botten handlar om att han ville vara en  del av gänget här och att han kan tillföra saker till oss, säger Håkan  Andreasson.

Han berättar att Sportbladet ska stenhårt på bevakningen av Allsvenskan i år.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.