onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Sportbladets reporter står på sig trots dementier

Publicerad: 10 september 2014, 08:49

Jennifer Wegerup.

Foto: Aftonbladet.

Sportbladets reporter Jennifer Wegerup är den som i dag skriver att Zlatan Ibrahimovic har en ny bok på gång. Uppgifterna dementeras av förläggaren Abbe Bonnier och Zlatans varumärkeschef Mika Lepistö, men Wegerup står på sig.

Ämnen i artikeln:

Mika LepistöZlatan IbrahimovićSportbladetJennifer Wegerup

MH

Magnus Helander


– Jag skulle inte skriva en artikel om jag inte visste att Zlatan hade tankar på en uppföljare. Mitt behov av bylines, rubriker och avslöjanden är efter 21 år i yrket och vid 41 års ålder 0,0 procent. Varje dag dementerar jag olika knäppa saker kring Zlatan eftersom jag vet att de inte är sanna, säger Jennifer Wegerup till Resumé.

Enligt Sportbladets uppgifter har Zlatan länge varit sugen på att skriva en uppföljare.

– Nu när jag skrivit det här är det för att jag från mycket goda källor har hört att han vill göra en uppföljare. Han fick blodad tand av den fina kritiken och de fina siffrorna på den förra boken. Och han har mer han vill säga, Zlatan är en person som vill berätta, på sitt sätt.

Uppgifterna dementeras av Abbe Bonnier på Albert Bonniers förlag som gav ut den storsäljande Zlatan-boken. Även Zlatans varumärkeschef Mika Lepistö dementerar uppgifterna i ett sms till Resumé.  

– Har jag skrivit när, var, hur och på vilket förlag? Nej. Kan Zlatan komma förneka det utåt? Ja, skulle inte förvåna mig. Det här är känsliga saker. Men var helt säkra på att vi en dag alla kan njuta av en uppföljare på "Jag är Zlatan Ibrahimovic". Som för övrigt är en mycket bra bok, i motsats till många idrottsstjärnors självbiografier, säger Jennifer Wegerup.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev