Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Spotify-grundaren bedragen på en miljon

Publicerad: 29 juli 2014, 06:07

Daniel Ek.

Daniel Ek utsatt för bedragare, Thomas Mattsson får rätt mot SD-mannen som JK-anmälde Expressen och David Duchovny förklarar sin kritiserade medverkan i den ryska öl-reklamen. Det är rubrikerna i Morgonsvepet.


Ämnen i artikeln:

Daniel EkSpotifyMorgonsvepet

Thomas Mattsson får rätt mot SD-man
En man i Skåne hävdar att han förlorade sin plats på SD:s lista efter Expressens granskning om SD-politikers nazistiska kopplingar.
Mannen JK-anmälde kvällstidningen för förtal, men blev uppläxad av chefredaktören Thomas Mattsson.
Nu får Mattsson rätt – JK har beslutat att inte inleda någon förundersökning, enligt nyhetsbyrån Siren.

Spotify-grundaren bedragen på en miljon
Spotify-grundaren Daniel Ek har blivit offer för en bedragare som stulit hans identitet. En 22-åring från Södermanland beställde varor för nästan en miljon kronor i den svenska entreprenören och Spotify-grundaren Daniel Eks namn. 22-åringen köpte bland annat kameror, gräsklippare och möbler. Nu döms 22-åringen till två års fängelse för grovt bedrägeri, försök till grovt bedrägeri och urkundsförfalskning, skriver Södermanlands Nyheter.

David Duchovny förklarar sig efter kritiken
Skådespelaren David Dychovny, som kritiserats för sin medverkan i den nationalistiska ryska reklamfilmen för ett ölmärke, har nu gjort ett uttalande till sajten TMZ.
– Att vara stolt över ens anor är inte ett politiskt ställningstagande för någon samtida regering eller socialpolitik. I efterhand, och med tanke på den senaste tidens tragiska händelser, ser jag nu möjligheten till missförstånd och hoppas att folk har förståelse, säger Duchovny som har amerikanska, ryska, ukrainska, skotska och polska rötter.

Sarah Palin startar tv-kanal
Sarah Palin, den kontroversiella förra vice president-kandidaten i USA, har lanserat en egen tv-kanal på nätet – "The Sarah Palin Channel". Kanalen ska bland annat visa scener ut familjen Palins privatliv och låta tittarna komma till tals i olika sakfrågor, skriver DI.

Hugo Chávez får eget typsnitt
Anhängare till Venezuelas avlidne socialistledare Hugo Chávez har presenterat ett nytt typsnitt som påminner om ”El Comandantes” karaktäristiska handstil, skriver TT.
”Chávez Pro”-typsnittet lanserades i samband med att det gått 60 år sedan Chávez föddes.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.