Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Spotlight satsar stort

Publicerad: 10 mars 2011, 10:16

PR-byrån Spotlight växer inom konsumentområdet. Med fem nya konsulter och två nya kunder, Twinings och Caj P, ser man ljust framtiden. – Vi vill bli bland de 10-15 största i Sverige, säger Axel Lagerbielke grundare och delägare på Spotlight PR.


Spotlights nyrekryteringar: Magnus Wallin (ovan vänster) Jesper Brandt (ovan höger)Johanna Nytomt (nedan vänster), Susanna Salomon (mitten), Sofia Stjernqvist (nedan höger)

Spotlight har sedan starten för 5 år växt stadigt och med de nya kunderna Twinings och Caj P växer nu PR-byrån inom konsumentområdet.

– Vi gör en inbrytning på ny mark här och vi hoppas att vi kan fortsätta att expandera inom segmentet livsmedel, säger Axel Lagerbielke.

Med anledningen de här satsningarna har byrån nu anställt fem nya konsulter, fyra av dem till konsumentteamet.

– Vi kommer att fortsätta rekrytera. Just nu söker vi två nya personer, en till konsumentteamet och en till businessteamet.

Förra året omsatte Spotlight 19,9 miljoner kronor. Målsättningen för i år är att öka omsättningen med 20 procent.

– Det är svårt i den här branschen att ta klivet över 20 miljoner kronor i omsättning och 20 anställda. Vi känner att vi har lagt en gedigen grund för att göra detta och och vi siktar på att bli bland de 10-15 största i Sverige, säger Axel Lagerbielke.

Spotlight har idag 18 medarbetare.

Till konsumentteamet, som leds av Lisa Wahlström, med tidigare bakgrund från bland annat McDonald’s, har Spotlight rekryterat: Magnus Wallin, utbildad journalist som senast arbetade på Infomedia med framförallt sociala media. Jesper Brandt som senast var korrespondent på finska Yle och Susanna Salomon från Star PR. Dessutom börjar Johanna Nytomt som studerat PR i Australien.

Ny på byrån är också Sofia Stjernqvist som kommer från Lewis PR.

Christian Ström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.