Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Staffan Erfors: Tom Cruise skiljer sig

Publicerad: 28 juni 2012, 13:08

Staffan Erfors.

Staffan Erfors, redaktionschef på Bonniertidningen S, har i dag kablat ut en egen ännu obekräftad nyhet: Hollywood-skådisarna Tom Cruise och Katie Holmes skiljer sig. – Jag har en amerikansk källa som är mycket tillförlitlig, säger Staffan Erfors till Resume.se om sitt avslöjande.


Ämnen i artikeln:

Staffan Erfors

Staffan Erfors har publicerat sin nyhet i tidningens app Snackis i dag. Enligt uppgifter till tidningen S från källor i USA kommer Tom Cruise   i morgon att bli delgiven skillsmässopapper från Katie Holmes.

Staffan Erfors är först med något som kommer att bli en jättenyhet världen över – om det nu stämmer. Och det är han själv övertygad om.

– Jag har jobbat i New York och i Los Angeles och det här kommer från en amerikansk källa som är mycket tillförlitlig, så jag är inte orolig, säger Staffan Erfors.

– Resumés läsare får väl komma på ett lämpligt straff om jag skulle ha fel, men det har jag inte.

Hittills har Expressen (och Resumé) ringt honom för kommentarer.

– Appen är ju på svenska så det tar väl lite tid.

Om nyheten är sann kommer det naturligtvis att betyda mycket uppmärksamhetsmässigt för tidningen S.

Så skriver S i dag
”Enligt uppgifter till tidningen S från källor i USA kommer Tom Cruise  imorgon bli delgiven skillsmässopapper från Katie Holmes. Delgivningen  kommer ske på Irland. I morgon kommer även Katie Holmes att flytta ut  från parets gemensamma hem och flytta till en ny våning.
Det var den 18 november 2006 som Tom Cruise gifte sig med den sexton år  yngre amerikanska skådespelerskan Katie Holmes. Med henne har han  dottern Suri, som föddes 18 april 2006.
Nyheten om Tom Cruise skilsmässa är ännu inte officiellt bekräftad.”

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Staffan Erfors

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.