Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Ståhl blir toppchef på Oriflame

Publicerad: 30 november 2011, 13:20

Johan Ståhl

Foto: Arba Kokalari

Resume.se kan avslöja att Sydsvenskans ex-vd Johan Ståhl lämnar Sverige och blir managing director på kosmetikaföretaget Oriflame i Tjeckien. – Vi kan bekräfta att Johan Ståhl är anställd av Oriflame och att han blir managing director för Oriflame i Tjeckien, säger Oriflames IR-chef Joakim Banestig till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

SydsvenskanJohan Ståhl

Sydsvenskans tidigare vd Johan Ståhl, som är i blåsväder för bonusavtalet på Sydsvenskan, får ett nytt jobb som toppchef för kosmetikaföretaget Oriflame. Han blir landschef i Tjeckien.

– Vi kan bekräfta att Johan Ståhl är anställd av Oriflame och att han blir managing director för Oriflame i Tjeckien, säger Oriflames IR-chef Joakim Banestig till Resume.se.

I övrigt vill Joakim Banestig inte lämna några kommentarer om Johan Ståhl, eftersom man har som policy att inte berätta om enskilda medarbetare.

Enligt Rapidus har Johan Ståhl lämnat sina styrelseuppdrag i pr-byrån Aspekta och i teknikföretaget Excito.

– Johan Ståhl avgick på eget initiativ ur vår styrelse för en dryg månad
sedan eftersom han ska flytta utomlands, säger Aspektas vd Magnus Dahl till Resume.se.

I går fick Johan Ståhl sparken från Sydsvenskan. Anledningen ska vara att han åsidosatt sina uppgifter som vd.

Johan Ståhl är även ordförande i kommunikationsbyrån Infabs styrelse. Om han lämnar även den posten är oklart skriver Rapidus.

Han började sin karriär inom mediebranschen som säljare på Kvällsposten och klev som 23 över till posten som marknadschef på Kristianstadsbladet. Till Sydsvenskan kom han som vice vd tillsammans med mentorn H Inge Gyllin, som rekryterats till vd-posten. 2007 tog Ståhl över vd-posten för Sydsvenskan.

Läs nya uppgifter om Johan Ståhl i morgondagens utgåva av Resumé.

Emanuel Videla

Ämnen i artikeln:

SydsvenskanJohan Ståhl

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.