Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Stampens utvecklingschef hoppar av

Publicerad: 19 december 2013, 09:54

Bosse Svensson.

Foto: Pressbild.

Bosse Svensson avvecklar tjänsten som utvecklingschef och flyttar in den i affärsområdena. Han ska i stället starta eget.


Ämnen i artikeln:

AppelbergBosse SvenssonStampenStampen Local Media

Stampens utvecklingschef lämnar koncernledningen och bolaget av två skäl:
–  Det ena är jag levt i kappsäck och rest i åtta år, och jag har min  familj och min bas i Östersund. Det andra att jag vill föra  utvecklingsarbetet närmare affären och närmare affärsområdena, och  därför har jag jobbat med att ta bort mig själv, säger Bosse Svensson till Medievärlden.

Stampen ska i stället driva utvecklingen inom tre  områden, B2B, Redaktion & Publik och Privatmarknad. Mktmedias vd,  Hanna Konyi, tar över delar av funktionerna.

– Och det kommer att bli  en liknande funktion för det redaktionella och en för privatmarknad.  Någon funktion på koncernnivå kommer inte att behövas, säger Bosse  Svensson till Medievärlden.

Han ska dock fortsätta att arbeta åt  Stampen, men som konsult. Bosse Svensson ska också fortsätta som  ordförande i Mktmedia, men han lämnar styrelseuppdragen i Stampen Local  Media, Appelberg och TU.

Bosse har tidigare erfarenheter av driva egna företag.

Han drev Mediemakarna i Östersund ihop med Göran Henriksson (som är ÖP:s förre vd) och Lasse Sylvén.

–  Jag trivdes otroligt bra i den rollen. och egentligen hade jag tänkt  starta eget redan när jag slutade som vd för Mktmedia, säger Bosse  Svensson till Mediavärlden.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.