Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Stark rekrytering av Intellecta

Publicerad: 4 november 2013, 15:37

David Stark.

Foto: Pressbild.

David Stark går in som senior projektledare på Intellecta Corporate för att stärka bolagets digitala och redaktionella erbjudande. Han kommer närmast från en roll som chefredaktör på Uppdragsmedia.


Ämnen i artikeln:

Intellecta

– Han har gedigen erfarenhet av tidningsproduktion och stor kunskap om  digitala redaktionella projekt. Detta kombineras med ett starkt driv att  utveckla uppdragsgivares kommunikation för olika kanaler och med goda  erfarenheter av affärsutveckling inom vårt område, säger Anders Borg vd  på Intellecta Corporate i en kommentar.

David Stark ska arbeta med  ett antal tidningsproduktioner och digitala projekt i sin roll som  senior projektledare på Intellecta Corporate.

Han kommer närmast från en roll som chefredaktör för TT-ägda Uppdragsmedia.

David Stark har arbetat inom TT-gruppen sedan år 2000 och har bland annat haft rollen som feature- och bilagechef.

–  På Intellecta Corporate går webb och print verkligen hand i hand och  det är förstås en förutsättning för att lyckas i en allt mer  konkurrensutsatt marknad för content marketing. Jag är helt säker på att  jag kommer lära mig mycket av mina nya kollegor och jag hoppas att jag  också kan tillföra nya kunskaper till företaget och koncernen, säger  han.

David Stark driver också humorbloggen Skyltat.se och är  medförfattare till boken ”Skum kanin med ananassmak” samt den kommande  boken ”En riktig skitbok”.

Han tillträder vid årsskiftet 2013/2004.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Intellecta

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.