Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Startar #osminkad efter Anna Brolins bilder

Publicerad: 11 oktober 2013, 09:10

Anna Brolin före och efter TV4:s styling.

Resumé uppmärksammade TV4-sportens Anna Brolins ”före och efter”-bild. Nu drar Aftonbladet och 15 kända svenska kvinnor igång sociala medier-kampanjen #osminkad. Ett liknande grepp som Resumés #baramänniska och #nofilterweek.


Ämnen i artikeln:

Anna Brolin

Resumés initiativ #baramänniska och #nofilterweek fick stort genomslag. Grundidén var att införa en motvikt till alla perfekta bilder i sociala medier och motverka den allmänna perfekt liv-hetsen.

Tidigare i veckan berättade Anna Brolin för Resumé om bilderna hon lagt ut på Instagram – en före TV4:s styling och en efter med resultatet. Hon fick mycket positiv respons.

Anna Brolin ville skapa en medvetenhet  om att den polerade och uppsminkade bilden  som till viss del formar ideal inte alltid  är den helt sanna bilden. Hon vill se mer osminkat och mer av den verkliga fasaden.

Nu drar Aftonbladet och 15 kända kvinnor, däribland Anna Brolin, igång kamopanjen #osminkad för att visa att de också är ”vanliga människor”.

– Sprid en osminkad version av dig själv, kvinnor och män, NU i sociala medier och btagga den #osminkad. Vågar du?, uppmanar Aftonbladets Helena Trus.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Anna Brolin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.