Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Stjärnbloggaren ställer politiker mot väggen

Publicerad: 13 augusti 2014, 11:44

Dessies kanal i Mikz app

I höst kan Desirée "Dessie" Nilsson" rösta i riksdagsvalet för första gången liksom merparten av hennes läsare. Inför valet kommer bloggaren ställa förstagångsväljarnas frågor till alla riksdagspartier. Intervjuerna publiceras i hennes kanal på appen Mikz.


Ämnen i artikeln:

Val 2014Mikz

"Dessie" kommer även att träffa en representant från Femenistiskt initiativ, som enligt opinionsundersökningar har störst chans att röstas in som nytt parti i riksdagen.

Intervjuerna kommer att filmas och släppas i hennes kanal "My Secrets" i appen Mikz.  Under intervjuerna kommer samma fem frågor att ställas till var och en av politikerna.

Frågorna röstas fram av Dessies läsare utifrån vad de själva tycker är mest intressant inför Riksdagsvalet 2014. Röstningen sker via hennes kanal och intervjuserien kommer att släppas under en tvåvekorsperiod.  

I juni startade bloggaren Desirée Nilsson sin egen kanal i appen Mikz. Leo Messi och Zlatan Ibrahimovic är två av de andra profilerna med kanaler i Mikz stall.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Val 2014Mikz

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.