Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Stjärnsäljare inom Bonnier till UNT

Publicerad: 11 februari 2014, 13:24

Jonas Irebjörk går in som försäljningschef för KAM-avdelningen på UNT-koncernen. Han utsågs till bästa säljchef inom Bonnier-koncernen under 2008 – Bonnier Sales Award.


Ämnen i artikeln:

UNT

– Jonas kommer att bidra med sin gedigna sälj- och ledarerfarenhet från  TV4 och hans profil passar oss perfekt, säger UNT:s försäljnings- och  marknadschef Daniel Fixelius i en kommentar.

Jonas Irebjörk utsågs  till bästa säljchef för sitt arbete med att bygga upp den lokala  TV4-försäljningen i Uppsala, Västerås och Norrbotten.

Han har tidigare  varit affärsområdeschef för TV4 region öst samt tillförordnad  försäljningchef för TV4 Sverige.

Jonas Irebjörk ska ansvara för ett 20-tal säljare på fyra orter i Uppland

–  Det känns otroligt spännande att efter 18 år på TV4 få möjligheten att  växa på UNT som blivit utsedd till Sveriges bästa dagstidning. UNT är en  spännande arbetsplats och jag ser fram emot att vara med och bidra i  ett mediehus i stark utveckling, säger Jonas Irebjörk i en kommentar.

UNT  utsågs till Årets Dagstidning förra året. Koncernen består bland annat  av Upsala Nya Tidning, sex ytterligare tidningar, tv-kanalen 24UNT,  mobila tjänster och webbplatserna unt.se, uppsala.com och  uppsalavimmel.se

Jonas Irebjörk börjar på UNT den 1 april.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

UNT

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.