måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Stora informationspriset till Nordnet

Publicerad: 24 mars 2011, 07:57

Stora Informationspriset går i år till Nordnet. Nätbanken tog också hem underkategorin ”IR-priset” när Sveriges Informationsförening belönade kommunikativa organisationer. – Det känns otroligt roligt och hedrande, säger Jonas Burvall, chief brand officer på Nordnet, i ett pressmeddelande

Ämnen i artikeln:

Nordnet

CS

Christian Ström


Jonas Burvall Foto: Pressbild

Stora Informationspriset delas varje år ut av Sveriges Informationsförening. Årets upplaga är den tjugonde i ordningen. I år gick utmärkelsen till Nordnet och företagets vd Carl-Viggo Östlund med motiveringen:

”Nordnet är en organisation som genomsyras av kommunikation. Affären, verksamhetsídén och kommunikationen är integrerade delar av varandra och det är tydligt att detta slår igenom på alla nivåer. Transparens är ett honnörsord i en annars mycket sluten bransch. Nordnet har nått långt på kort tid och är ett utmärkt exempel på en kommunikativ organisation där kommunikation är en av organisationens grundläggande egenskaper.”

I år delades det också för första gången ut pris till kommunikationsavdelningar i de fyra underkategorierna Marknad, Samhälle, Ägare och Medarbetare.

Även här tog Nordnet hem en av kategorierna, Ägare, för bästa Investor Relations-insats, bland annat för sitt arbete med sociala medier.

På Nordnet, som alltså blev årets stora vinnare, är man mycket nöjd med utmärkelserna.
– Det känns otroligt roligt och hedrande att få ta emot dessa två prestigefyllda priser. Det är verkligen ett kvitto på att vår strategi och arbetsmetod att integrera alla delar som utgör varumärket Nordnet, verkligen fungerar och visat effekt. Det vill säga marknad, PR, IR och sociala medier, säger Jonas Burvall, i pressmeddelandet.

Övriga kategorier vanns av:
Informationspriset Samhälle, för bästa samhällsinformation: IQ
Informationspriset Medarbetare, för bästa internkommunikation: Hyresgästföreningen
Informationspriset Marknad, för bästa marknadskommunikation: Lantmännen

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev