Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Storsatsningen skrotas – sålde för dåligt

Publicerad: 18 april 2013, 13:45

Magasinet C/O Hannah & Amanda läggs ner efter dålig försäljning.

Aftonbladet skrotar magasinet C/O Hannah & Amanda med Hannah Widell och Amanda Schulman, uppger Dagens Media. Tidningen som funnits i ett halvår har sålt för dåligt.


Ämnen i artikeln:

AftonbladetAmanda SchulmanHannah Widell

– Redaktionen bakom magasinet har gjort ett fantastiskt jobb  tillsammans med Hannah & Amanda och vi är oerhört stolta och glada  över den positiva respons vi fått från våra läsare. Tyvärr är de inte  tillräckligt många för att vi ska kunna fortsätta ge ut tidningen, förklarar  Aftonbladets featurechef Anna Kult i ett internt meddelande som Dagens Media  tagit del av.

Aftonbladets samarbete med mediesystrarna på nätet med program, sajt och bloggar kommer att fortgå.

– Vi tror att vi kanske var de sista i Sverige som fick chansen att  starta en tidning. Det är vi så himla glada för. Vi älskade varje minut –  från att vara fotomodeller till att intervjua superspännande människor.  Nu ska vi lägga vår kraft på mer moderna projekt online. Vi tycker att  det är viktigt att lägga krutet där vår publik är, säger Hannah Widell  och Amanda Schulman i internmeddelandet.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.