Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Strindberg platsar inte på primetime

Publicerad: 14 maj 2012, 12:25

August Strindberg undanskuffad av mat- och trädgårdsprogram. .

August Strindberg platsar inte på bästa sändningstid i TV4 på 100-årsdagen av sin bortgång. "Fadren" visas på en usel sändningstid – klockan 15.00 i dag, måndag. – Jag hajade till när jag såg det, säger skådespelaren Christer Sjögren till Aftonbladet.


Ämnen i artikeln:

TV4

Strindberg-fansen kan få svårt att hinna se Thorsten Flinck-regisserade ”Fadren” i dag eftersom den sänds under arbetstid, klockan 15.00.

– Jag hajade till, det vore ju kul om fler fick möjlighet att se den. Men jag förstår att det är konkurrens med andra program, säger dansbandssångaren Christer Sjögren som har en roll i uppsättningen.

Clara Ytterborn, exekutiv producent på TV 4:

–  Den är ganska lång och därför fick vi trolla in den där det fanns  utrymme. Vi är väldigt glada över att ha den i kanalen och att vi hade  möjlighet att visa den på Stringbergs dödsdag, säger hon till Aftonbladet.

I stället är det "Halv åtta hos mig", ”Trädgårdsdrömmar” och dramaserien ”Alcatraz" som visas på bästa sändningstid i TV4 i kväll.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.