Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Strömberg plockar in fotbollslegendarer

Publicerad: 8 juni 2012, 06:25

Foto: Pressbild.

Glenn Strömbergs fotbollssajt Gurufans.com plockar in de före detta fotbollsstjärnorna Stefan Schwarz och Klas Ingesson. Sportbladets tidigare krönikör Lasse Anrell och tv-profilen Niklas Holmgren är klara sedan tidigare.


Gurufans.com lanseras i samband med EM-slutspelet. Glenn Strömberg är mycket nöjd med sina "spelarförvärv":

–  Detta femmannalag blir kanon. Det finns en unik mix av kunskap och  stilar och det skapar en dynamik som blir mycket bra och intressant,  precis som i ett fotbollslag, men lite senare kan vi också ha växt till  ett sjumannalag, säger han i en kommentar.

Stefan Schwarz och Klas  Ingesson, som båda har haft långa proffs- och landslagskarriärer, ska  skriva krönikor ur en spelares perspektiv för Gurufans:

– Glenn är  ett föredöme i allt han företar sig och vi delar samma syn om hur  fotboll ska spelas. När jag fick frågan var det enkelt att säga ja,  säger Stefan Schwarz i en kommentar.
– Jag har ju levt för  fotbollen i hela livet. Det ska bli väldigt kul och inspirerande att  berätta mer om vad jag vet om fotboll på den högsta nivån och det är en  ära att jobba ihop med Glenn, säger Klas Ingesson i en kommentar.

Förutom  att Sportbladets förre krönikör Lasse Anrell också går in på  Gurufans.com ska tv-profilen Niklas Holmgren skriva  där:

– Det blir riktigt kul, jag har ju följt engelsk fotboll som  kommentator i 17 år och kommer att bjuda på lite oväntade drag. Gurufans  känns om ett perfekt nytt och spännande steg efter Viasat, säger Niklas  Holmgren i en kommentar.

Karl-Johan Byttner

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.