Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Suzan Hourieh lämnar Berghs – går till Volvo

Publicerad: 10 augusti 2018, 09:00

Suzan Hourieh

Foto: Pressbild

Lämnar rollen som affärsutvecklare på Berghs och blir ansvarig för Volvo Car Mobilitys (M) mångfalds- och inkluderingsarbete.


Ämnen i artikeln:

The Social FewBerghsVolvo CarsSuzan Hourieh Lindberg

Suzan Hourieh har flera års erfarenhet av att jobba med mångfald och inkludering sett
ur ett kommunikations- och affärsperpektiv. Bland annat driver hon inkluderingsnätverket The Social Few.

Tillsammans med inkluderingsrådet: Faduma Aden, David Khabbazi, Babak Azarmi,
Emelie Persson och Camilla Wallander, har Suzan Hourieh ansvarat för Berghs inkluderingsarbete. Men nu lämnar hon företaget och går till Volvo Car Mobilitys mobilitetsservice M, där hon blir ansvarig för deras mångfalds- och inkluderingsarbete.

– Jag är stolt över att få jobba på ett bolag som agerar inkluderande ända ner till
produktnivå och då med syftet att skapa större frihet för den enskilda människan på
samhällsnivå. Vi är en startup med muskler vilket innebär att vi på både individuell och på teamnivå får verktyg och mandat till att förändra och då givetvis till det bättre då allt är mätbart och därmed görbart, säger Suzan Hourieh i en kommentar.

Volvo Car Mobility är ett fristående bolag under Volvo Car Group och har i uppgift att utveckla mobilitetslösningar. Tjänsten lanseras i Sverige och USA under 2019.

– Vår uppgift är att utveckla nya mobilitetslösningar för konsumenter som vill ha friheten en bil kan ge men inte vill äga den utan ha enkel access när man så behöver. Vår marknad är stora städer snarare än länder och här samlas människor från jordens alla hörn. Jag ser det som en förutsättning att vårt team som utvecklar de nya tjänsterna har en stark förankring i ett mångkulturellt och inkluderande synsätt därför behöver vi en kapacitet och kompetens som Suzans, säger vd Bodil Eriksson.

LÄS MER: Suzan Houriehs blogginlägg om hashtag Metwo 

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.