Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

”Svaret är enkelt – jag har brassat på”

Publicerad: 13 april 2012, 07:42

Sofi Fahrman.

Foto: Pressbild.

Vinsten fördubblades till 1,25 miljoner kronor och omsättningen steg med 46 procent och sprängde 3-miljonersvallen. För Resume.se berättar nu moderekatören, programledaren och författaren Sofi Fahrman, om sina ekonomiska framgångar som skördats i ett rasande tempo. –Jag har lekt jonglör, säger den 32-åriga New York-bon.


Ämnen i artikeln:

Sofi Fahrman

Resume.se skrev tidigare i veckan om resultatet i Sofie Fahrmans eget bolag Sofi AB. Omsättningen för det senaste brutna räkensakapsåret steg med 46 procent till 3,2 miljoner kronor, och rörelseresultatet sökade med 98 procent till 1,25 miljoner kronor.

Sofi Fahrman, som är är ensam anställd i bolaget, plockade ut en lön på 780 000 kronor före sociala avgifter och 200 000 kronor av de disponibla vinstmedlen.

Sofi Fahrman, baserad i New York, bloggar på aftonbladet.se och är moderedaktör för kvällstidningen, bilagan Klick och dragplåster för sin egen tidning Sofis Mode, i Aftonbladets regi. Dessutom är hon författare till tre böcker; Elsas mode, Elsas värld och Elsas hemlighet och programledare på Kanal 5.

Det kraftigt förbättrade resultatet förklarar hon så här:  

– Svaret är enkelt – jag har brassat på. Jag har lekt jonglör. Eller vad sägs om författare (Elsa-triologi), programledare (Stylisterna på Kanal5), moderedaktör (Sofis mode) och bloggare (Sofis snapshots), under ett och samma år.

Hon kör vidare i karriären i ilfart och berättar om det kommande projektet:  

– Ett nytt spännande bokprojekt tillsammans med Norstedts som handlar om träning och hälsa. Nu ska det svettas ordentligt, både framför dataskärmen och i löpspåret.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Sofi Fahrman

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.