Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag04.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Media

SvD öppnar börsforum

Publicerad: 13 December 2013, 08:50

Svenska Dagbladet gör en ny lansering i sin digitala satsning inom näringslivsområdet. Nu startar SvD en betaversion av ett nytt nätforum för börs- och ekonomidiskussioner.


Ämnen i artikeln:

SvDNordnetSvD Näringsliv

SvD Börsforum är en mobilanpassad plattform där aktier, fonder, sparande, råvaror och om andra aktuella frågor som rör ekonomi och näringsliv avhandlas.

I ett första steg kommer ett begränsat antal användare kommer att bjudas in för att prova tjänsten. SvD Börsforum kommer lanseras öppet i början av 2014.

– Det här är en av våra mest spännande digitala lanseringar. Ett logiskt nästa steg i vår satsning på SvD Näringsliv. Det känns också innovativt och berikande att bygga forumet i samarbete med en kommersiell aktör, säger SvD:s chefredaktör Fredric Karén i ett pressmeddelande.  

SvD Börsforum kommer att vara uppdelat i tydliga kategorier. Kopplingen till börskurvor i SvD:s börstjänst sker automatiskt när användaren skriver om ett specifikt värdepapper och det går att lägga upp bilder i sina inlägg.
Tjänsten har tagits fram i samarbete med nätbanken Nordnet, som kommer att ha prioriterade annonsplatser i forumet.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

SvDNordnetSvD Näringsliv

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.