Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Svenskafans får ny chefedaktör

Publicerad: 20 juni 2012, 06:29

Frederic Pavlidis.

Foto: SVT.

Frederic Pavlidis tar över som ny chefredaktör för Svenskafans.com efter Anders Nettelbladt. Frederic Pavlidis har jobbat som redaktör på Fantv/Svenskafans.com under de senaste två åren. Han har även en bakgrund som långvarig skribent på sajten.


Ämnen i artikeln:

Anders Nettelbladt

Frederic Pavlidis  blir ny chefredaktör för  Svenskafans.com. Han kommer närmast från Fantv, men har också  kombinerat detta arbete med en tjänst som fotbollsbloggare hos SVT.

Frederic Pavlidis har även medverkat i SVT:s studiprogram under fotbolls-EM. Han har också ett förflutet från Eurosport, TV3 och DN:

–  Vi ser fram emot att Frederic och redaktionsledningen, tillsammans med  liga- och lagredaktionerna, fortsätter göra Svenskafans.com till den  fantastiska sportprodukt som den är, säger Mathias Resare, vd för  Stampen Sports Media i en kommentar.

Svenskafans.com har utsetts till Sveriges bästa sportsajt fem gånger de senaste tio åren.

Nu är planen att ta nästa steg och erbjuda den bästa sportupplevelsen oavsett digital kanal, enligt Mathias Resare.

–  Jag är väldigt glad. Det är en oerhört spännande utmaning, både att få  arbeta med att utveckla Svenskafans.com och att fördjupa samarbetet med  de många duktiga medarbetarna på redaktionerna runtom i landet, säger  Frederic Pavlidis i en kommentar.

SvenskaFans.com startade år 2000 och har över 300 000 unika besökare per vecka via mobilen och webben.

SvenskaFans.com, FANTV och produktionsbolaget Dobb ingår i Stampen Sports Media.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Anders Nettelbladt

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.