Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Svensson lanserar filmstudio

Publicerad: 20 maj 2016, 11:07

Foto: Pressbild

Byrån Svensson öppnar en filmstudio för sociala medier, och för att ta hand om filmproduktionen anställer de Rikard Rogeland som producent.


Ämnen i artikeln:

Svensson

Med den nya filmstudion ska Svensson erbjuda snabba och professionella lösningar för plattformer som Facebook, Instagram, Snapchat och Youtube.

– Efterfrågan på rörligt exploderar. Våra kunder behöver mer och mer film till alla kanaler. Rikard är en erfaren producent som tillsammans med vår motion graphics-kille Perry och vår digital director Bjarki kommer att skapa engagerande innehåll med bäring i våra uppdragsgivares kommunikationsstrategier, säger Filip Lindqvist, grundare till Svensson, i en kommentar.

Som producent kommer Rikard Rogeland både ha hand om större projekt, men även finnas till hands i mindre och snabbare produktioner.

– Min bakgrund med produktion inom såväl film, form och interaktivt matchar väldigt bra mot den kreativa höjden på Svensson. Tillsammans kommer vi göra riktigt bra grejer för våra uppdragsgivare, säger Rikard Rogeland.

Louise Lindberg

Ämnen i artikeln:

Svensson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.