Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

Sveriges Radio stoppas från World Cup i ishockey

Publicerad: 12 september 2016, 11:46

Tre Kronor firar VM-guldet i Kungsträdgården 2013

Foto: MostPhotos

World Cup är världens mest stjärnspäckade andslagsturnering i ishockey. Men det ser inte ut att bli några på plats-referat från Radiosporten. Förhandlingarna med Viasat har gått i stöpet.


Ämnen i artikeln:

ViasatRadiosportenSveriges Radio

Radiosporten kommer inte att kommentera World Cup plats i Toronto. Förhandlingarna med Viasat om rättigheterna för den  ishockeyturneringen har brutit samman. Parterna kom inte överens om det ekonomiska.

-–Vi har diskuterat det här i några veckor och nu är förhandlingarna avslutade. Vi var väldigt långt i från varandra, säger Radiosportens chef Markus Boger till Expressen.

Kommentatorn Magnus Wahlman och experten Challe Berglund skulle ha varit på plats i Kanada, men stannar nu i stället kvar i Sverige.

– Vi kommer att åka dit med en reporter som bevakar allt runtomkring. Sändningarna får vi sköta här hemifrån helt enkelt, säger Boger. World Cup startar på lördag. Dagen efter ställs Tre Kronor mot Ryssland i premiären.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.