Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Media

SVT-fotograf slagen/Peaches Geldof död

Publicerad: 8 april 2014, 06:05

SVT-fotograf fick slag i ansiktet och Peaches Geldof är död.

Skribenten och programledaren Peaches Geldof är död, en SVT-fotograf blev slagen i ansiktet under en demonstration på Medborgarplatsen och en stor övergång i reklambranschen är ett faktum. Det är några av nyheterna i Morgonsvepet.


Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

SVT-fotograf slagen under demonstration
En fotograf från SVT:s ABC fick en knytnävsslag i ansiktet under en demonstration på Medborgarplatsen i Stockholm på måndagskvällen. En rad organisationer var på plats för att visa sitt stöd för en 35-årig vänsterextremist som har åtalats för att ha knivhuggit en person, uppger SVT. Fotografen behövde inte sjkukhusvård, men blev uppskakad, enligt Robert Wiström, tillförordnad redaktionschef vid ABC.
Ingen misstänkt har gripits, men en person togs in till förhör.

Medieprofilen Peaches Geldof död
Bob Geldofs och Paula Yates dotter, Peaches Geldof, har avlidit. Hon blev 25 år. Peaches var en brittisk skribent, programledare, tv-producent och modell. Hon skrev för Elle och Sunday Telegraph.
Det finns i nuläget ingen officiell dödsorsak. Polisen misstänker inget brott bakom tragedin.
– I det här läget betraktar vi dödsfallet som oväntat och hastigt, säger en talesman för polisen i Kent till BBC, enligt Aftonbladet.

Samsung flaggar för vinsttapp – igen
Samsung flaggar för minskad vinst för andra kvartalet i rad, enligt BBC. Samsung beräknas tappa 4 procent i vinst första kvartalet jämfört med motsvarande period i fjol. Utmaningen ligger i att öka intäkterna samtidigt som priserna på smartphones sjunker.

Moa Gammel i ny SVT-serie
Moa Gammel har fått huvudrollen i SVT:s kommande dramaserie  "Jordskott", skriver Aftonbladet. Serien beskrivs som en blandning av  "Twin Peaks" och "True detective". Moa Gammel spelar en poliskommissarie  som förlorat sin dotter under mystiska omständigheter. Serien är skapad av Henrik Björn. Även Göran Ragnerstam, Ann Petrén och Johannes Brost har roller i serien som sänds i tio  avsnitt under 2015.

BBH-stjärna till Wieden & Kennedy New York
En stor övergång i reklamvärlden är ett faktum. David Kolbusz lämnar BBH för Wieden & Kennedy New York där han blir executive creative director. Han kommer att fylla en av två luckor efter Ian Reichenthal och Scott Vitrone, som gick till Barton F Graff 9000 i November 2013, skriver Campaign.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.